Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie pytanie w wersji przed liftingiem ringi swieca normalnie... jednolicie lewy i prawy ring...

jednak w LCI zauwazylem ze wewnetrzny ring swieci mocniej (swiatla do jazdy dziennej)

czy jak przeloze z przed na poliftowe to czy te ringi tez beda swiecic w taki sposob jak w LCI ? ze wewnetrzny mocniej ?

czy trzeba przekładać rownież moduł świateł zeby to miało rece i nogi ?

Opublikowano

kolego z tego co czytalem to zazwyczja przod i tyl na raz sie przeklada zeby nie bylo bledow, ale widzialem juz na allegro sam przod przerobiony oraz sam tyl wiec moze i tak sie da

ale zeby bylo po bozemu to trzeba zmienic modul swiatel na lcm2 po liftingu i do tego go przeprogramowac

400 przeprogramowanie modulu

250-300 modul

wydaje mi sie ze beda swiecily tak samo ja te z LCI

Opublikowano

dziekuje kolego ;) wlasnie chodziło mi o to czy trzeba przekładać rownież moduł świateł na lcm2 ;) bo myslalem ze moze cos sie da przeprogramowac...

jezeli chodzi o programowanie to rozumiem ze chodzi o wpisanie poprawnego numeru nadwozia ? Bo nie wiem jak to sie zachowa jak kupie uzywke z allegro ??

Opublikowano

ja dzwonilem do tego goscia z allegro i on mowil ze trzeba przeprogramowac mosisz do niego zadzownic i sie dowiedzic :) mial tam taki zestaw za 999zl ale nie mosisz go brac mozesz go tylko podpytac

ale nie tylko on mowil mi ze trzeba przeprogramowac i ceny programwania 400-500 zl

Opublikowano

tylko powiedz mi cos... czy ja to moge przoprogramować takim programem jak SSS ?? czy musi byc WinKFP ? nie wiesz pewnie ? :)

wiesz tylko co mnie interesuje ? ze niby numer czesci jezeli chodzi o modul swiatel jest taki sam w wersji przed liftingiem jak i w wersji po liftingu ;) sprawdzajac w http://de.bmwfans.info ;) wiec sam nie wiem czy LCM trzeba kupować czy wystarczy moze przeprogramować :)

masz numer do tego co to przeprogramowuje ?