Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedyś ktoś wstawił z INPY screen parametrów turbiny a u mnie w E46 2000r M47 jak wchodze odczyt parametrów (analog...) to pokazuje mi przepływkę i pare innych i tak jak by jest wolne miejsce na turbine. Czy ktoś mógł by mi pomóc i napisać w co wejść żeby zobaczyć coś z turbiny? Z góry dzieki.

Pozdrawiam!

Opublikowano
Wydaje mi się że jedyne co można zobaczyć to ciśnienie doładowania, ale to w następnej zakładce chyba nie pamiętam bo dawno nie zaglądałem tam.
Opublikowano
No właśnie chodzi mi o ciśnienie doładowania. Szukałem w Inpie i nie znalazłem nigdy nic. Jakby ktoś mogł przybliżyć o która zakładkę dokładniej chodzi. Maciek06 dzieki za pomoc:)
Opublikowano

Jak połączysz się ze sterownikiem silnika to naciskasz F5 (status lessen) później masz pod F2 i F3 parametry, myślę że dalej już sie domyslisz co do czego, nie trzeba być szczególnie wybitnym co bo się rozeznać :)

POZDRAWIAM