Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,chcę obszyć fotele i boczki skórą... wie ktoś ile jest potrzebne MB(metrów bieżących) na obszycie całości??

Z góry dzięki

Bardzo Mafijny Wóz
Opublikowano
Jeżeli chodzi o skórę to trochę ciężko tak samemu to zrobić.A skórę liczy sie w metrach kwadratowych a nie bieżących a m2 kosztuje w granicach od 60 do 140 zł za m2 posting.php?mode=reply&f=68&t=120791# a po tym jak zakupisz to musisz dobrze wytyczyć poniważ jak bedziesz brał wg szablonu ze skóry która była na fotelu to zawsze musisz brać poprawkę ponieważ skóra z czasem zmienia swój kształt.więc samemu nie jest to warte lepiej kupić używane fotele z podgrzewaniem. Chyba że masz taniego znającego sie na tym tapicera.
Opublikowano
Dzieki za rade, będzie mi to szył sąsiad (był tapicerem parę lat) ale najpierw muszę kupić skórę a nie wiem ile M2
Bardzo Mafijny Wóz
Opublikowano
Metrowka w dlon i mierz :mrgreen: A najlepiej bierz sasiada zeby zobaczyl i ci powiedzial ile skora to nie wszystko :mrgreen:

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano
A najlepiej bierz sasiada zeby zobaczyl i ci powiedzial ile

Tak bym zrobił tylko sęk w tym że go nie ma (wraca za 2 tygodnie)a powiedział mi że bym wszystko przygotował to jak wróci to odrazu sie weźmie do roboty :norty:

więc trzeba będzie mierzyć metrówką tak jak mówisz :D

Bardzo Mafijny Wóz