Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam wszystkich zagladajacych do mojego tematu. wiec mam pytanie -ktora sroba na maglownicy kasuje sie luz. w ktora strone sie ja kreci zeby ten luz skasowac. wszystkich chcacych napisac ze tego sie nie robie prosze o nie pisanie takich opini. za odpowiedzi zwiazane z moim pytaniem serdecznie dziekuje.
jedynakk
Opublikowano
Witam luz na maglownicy tydzien temu w swoim aucie niwelowałem bez zadnego problemu. Śruba jak staniesz pod autem pod silnikiem jest po prawej stronie zaraz koło gumy maglownicy troszke z góry napewno bedzie niewidoczna od brudu więc szmatko dobrze wytrzyj a napewno znajdziesz bo to jest na klucz 27 to duża tylko nie przesadzaj z dokrecaniem ja ok 3 mm. dokreciłemale u ciebie moze i 1 mm. wystarczy. Powodzenia!
Opublikowano
andrev9- problem jest taki ta sruba jest na klucz 17mm od gory ja widac a ta od spodu jest na klucz 24mm wiecej tam srub nie widze a tym bardziej na klucz 27mm ta od gory jest otoczona w simeringiem mysle ze o ta ci chodzilo ale bardzo ciezko ja ruszyc w srodku niej jest taki korek silikonowy. powiedz jakiej sily trzeba uzyc zeby ja ruszyc- moze dasz zdjecie z zaznaczona ta sroba- pozdrawiam tomek
jedynakk