Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Cóż za kolorki:

http://cgi.ebay.de/BMW-Z3-M-Roadster-Individual-Sportsitz-Ausstellung-NEU-/290443797432?cmd=ViewItem&pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item439fcca3b8

Ale badziew podobno oryginał Individual :shock: ,ale miał gust zamawiający... :mrgreen:

Ja [MOD: to jak wiesz, to po co?] (wiem ze to niezgodne z regulaminem ale nie znajduje innych slow opisujacych moje wrazenia po tym co ujrzalem ) :shock: !!!

OSTRYYYYY Individual. Chyba Ci co to szyli mieli niezly ubaw. A fotele musialy troche kosztowac, kazdy kawalek skory inny .

Az sie nie chce wierzyc ze to orginal, ale fakt, wyglada na fabryczna robote, wszystko idealnie ulozone i obszyte.

Zamawiajacy to chyba pochodzil z Łowicza :lol: .

Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
  • Odpowiedzi 617
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Cóż za kolorki:

http://cgi.ebay.de/BMW-Z3-M-Roadster-Individual-Sportsitz-Ausstellung-NEU-/290443797432?cmd=ViewItem&pt=Autoteile_Zubeh%C3%B6r&hash=item439fcca3b8

Ale badziew podobno oryginał Individual :shock: ,ale miał gust zamawiający... :mrgreen:

miał gość fantazję

ciekawe jak jego auto wyglądało :mrgreen:

Kupię BMW Z4 3.0 lub Z3M
Opublikowano
A może zamówił sobie sam fotel ? :mrgreen:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano (edytowane)
o! Jak by ktoś zmieniał przedni zderzak, to tu są fajne ustrojstwa które raczej się nie połamią w czasie stłuczki :)

http://strong-strut.com/aerodevice.htm

Tego sie nie montuje przy przednim zderzaku, a przed tylnymi kolami.

Jak nie zauwazyles tego u siebie o moge sie zalozyc ze masz juz tego tylko szczatki ;) .

Fakt zbyt trwale to nie jest, zakladalem swoje nowe w lipcu rok temu a juz mi sie nieco zdeformowaly i jeden lekko pekl ale mi Pan w spawaniu plastiku za free go zespawal.

A te alu fajne calkiem, tylko dlaczego nie sa czarne a grafitowe ? :shock:

Fajnie by bylo cos takiego wyprodukowac lokalnie w Polsce.

Edytowane przez piotres
Wykonuje blasting (czyszczenie kanałów dolotowych) - N54, N55 , diesle N47 i N57.[/size]
Opublikowano
tylko cena troche masakra, moze u nas lokalnie byla by lepsza? ma ktos pomysl na to i sie pisze?

Trzeba tylko znalezc kogos w PL kto wytnie to na CNC laserem lub woda (ale raczej laserem bo bedzie taniej) i zagnie ten jeden kawalek na prasie. Mysle ze aluminium grubosci 2.0mm jako material bedzie OK . A potem znitowac to mozna w domu i pomalowac na czarno proszkowo - to akurat moge zrobic lokalnie bo mam firme ktora tanio maluje 5km od domu. Zajmie sie Tym ktos ?? bo ja juz stoneguardy ogarnialem .... :wink:

Opublikowano
mam dostep do takiej maszyny ktora to wytnie bez problemow, tak naprawde to znalazl by sie nawet dostem do okumy czy jak to sie nazywa :) potrzebny jedynie "program" tego co ma byc wyciete...
ZAPRASZAM UZYTKOWNIKOW SERII Z !>KLiK
Opublikowano
tylko cena troche masakra, moze u nas lokalnie byla by lepsza? ma ktos pomysl na to i sie pisze?

Trzeba tylko znalezc kogos w PL kto wytnie to na CNC laserem lub woda (ale raczej laserem bo bedzie taniej) i zagnie ten jeden kawalek na prasie. Mysle ze aluminium grubosci 2.0mm jako material bedzie OK . A potem znitowac to mozna w domu i pomalowac na czarno proszkowo - to akurat moge zrobic lokalnie bo mam firme ktora tanio maluje 5km od domu. Zajmie sie Tym ktos ?? bo ja juz stoneguardy ogarnialem .... :wink:

:mrgreen: to może ja się wezmę za modowanie lamp dla chętnych? :norty: piotres juz jest chętny :cool2:

były e36 od 316 do 320,kilka e46 od 318 do 323,e39 525tds,z3 2.8,z4 3.0

z4 jest fajne ;) ale tylko e89

http://img442.imageshack.us/img442/4116/z4avatar.png

Opublikowano

O ile chetnych ..milo :D.

Przemyslalem sprawe i jednak alu wg mnie powinno byc ze 2.5-3.0mm . stal to by byla okej 2.0mm ale to bedzie za ciezkie i moze rdzewiec.

No i ten strong strut strasznie kowalska metoda to zrobil, w sumie z 4 elementow. Mysle ze daloby rade to zrobic z 2 elementow, tylko trzeba ta odgieta czesci jeszcze zagiac na 90* zeby zrobic taka krawedz zeby ja przynitowac.

Projekt potrzeba zrobic w autocadzie lub solidworksie (ale autocadzie lepiej), a ludzie obslugujacy laser sobie poradza.

Co do moich ductow ...Wania Ty nie kupiles ich jednak wtedy ? Bo pamietam ze pytales mnie o nr czesci.

Okuma ??? :roll: :roll:

Swistar to kiedy sie za te lampy bierzesz :D ?

Opublikowano

Najpierw trzeba sprawdzić, czy czasem się ta prowadnicą nie zahaczy o coś na drodze

a potem pomyśleć co się stanie jak sie zahaczy. Plastik to się tylko połamie.

Aluminium, może połamać resztę samochodu.

Opublikowano
Najpierw trzeba sprawdzić, czy czasem się ta prowadnicą nie zahaczy o coś na drodze

a potem pomyśleć co się stanie jak sie zahaczy. Plastik to się tylko połamie.

Aluminium, może połamać resztę samochodu.

W sumie slyszna uwaga. Ale nie wydaje mi sie. Jak jezdzisz po trawach i lakach to tak - hacza czasami. Ale po asfalcie to raczej nie. Ja swoje zniszczylem najbardziej jak oparlem o nie lapy podnosnika nie zauwazajac tego :duh: :nienie: . Pozatym na lotnisku w bednarach jak po laczce sie przejechalo kawalek to mam wrazenie ze takze haczyly. Bo wlasnie stamtad wrocilem z jednym peknietym.

Opublikowano

No dzieki. Wstepnie ugadane, mam nadzieje ze sprzedajacy sie wywiaze sie z umowy.

Szkoda ze brazowe suwaki, nie wiem co to za pomysly, widze ze jak u Sarona, moj byl z czarnymi :cry: .

Takze ..nie licytujcie :).

Opublikowano
ej Panowie !! ma ktos konto na ebayu ? zeby zapytac typa ile chce za tą Zetke rozbita ?? bo ja nie wiem czy bym nie zakupil :D
Sprzedam: tylnie lampy od Z3
Opublikowano
tego tez nie wiem :D zaraz sie podowiaduje, tzn pozniej bo teraz praca praca praca :D
Sprzedam: tylnie lampy od Z3
Opublikowano

No jak to ile chce ...850 GBP chyba ze ktos da wiecej. sprzeda za tyle za ile sie skonczy licytacja.

Transport z GB to chyba 1500zl. Na allegro jest duzo ofert transportu z GB.

Popros go o VIN caly to bedzie mozna dojsc co to za silnik. Bo 2.8 to nie jest napewno, albo 2.2 albo 3.0 . No chyba ze ktos swapowal ten silnik do 1.9 ale tez nie sadze (mysle ze ktos sobie zwalil znaczek 1.9 na klape, albo klapa zmieniona) . Opcji jest kilka.

Ciekawe swoja droga skad ten angol ma ta Z skoro nawet nie wie co to za silnik.