Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

To mój pierwszy post na forum chociaż marką jeżdże 12 lat (e36-sprzedane,e46-sprzedane, e39-sprzedane, e60-sprzedane). Szukam obecnie e65 730d, miałem przyjemność przejechać się tym autem kilka kilometrów...i się "zakochałem" :) . Jedyną sprawą która mnie blokuje jest ewentualny, drastyczny spadek ceny tego modelu. Jak Wy szanowni użytkownicy marki uważacie?? Ten model już stracił na wartości (głównie ze względu na to, że jest f01) czy to go dopiero czeka??

Opublikowano

oczywiście że stracił

teraz za 55 - 60 tys już kupisz e65/66 tyle że stan różny

Opublikowano
oczywiście że stracił

teraz za 55 - 60 tys już kupisz e65/66 tyle że stan różny

ja wiem, że stracił i tracić będzie zawsze ale chodzi mi o ten drastyczny spadek cen (model 2006), bo z reguły jest tak, że jak wychodzi nowy model to stary dostaje po d... i moje pytanie brzmi czy w przypadku tego rocznika już się to stało czy dopiero stanie Waszym zdaniem

Opublikowano
Dostaje, tylko weź pod uwagę to że nowe auto nie rzadko kosztowało ok. 500tys, wiec nie porównywajmy tego do auta które jako nowe kosztuje 70-80 tys. Spadek cen drastyczny groźi w przypadku zalania rynku tymi samochodami - w przypadku E65 o zalaniu rynku na razie nie można mówić, jest ich niewiele i tak długo pozostanie.