Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem bo poszla mi guma od silnika do chlodnicy i bylem w inter cars i nigdzie niemaja tego modelu do e30 2.7eta 86 rok. ma ktos może z warszawy lub okolic odsprzedac taka albo powiedziec co zrobic w tej sytuacji wydaje mi sie zeby przerobic jakas inna gume czy jak uważacie?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
zakładam że chodzi Tobie o ten dolny wąż. Musisz znaleść sklep który oferuje przewody GATES ale takie uniwersalne. Mają one wewnątrz odpowiednią sprężynę dzieki czemy nie zagnie się pod wpływem temp. i może bez wiekszego problemu dopasować do własnych potrzeb. Tylko że cana miedzy 70 a 100 pln. Nie wiem czy oryginał będzie kosztował tylko troszkę więcej.
Opublikowano
zakładam że chodzi Tobie o ten dolny wąż. Musisz znaleść sklep który oferuje przewody GATES ale takie uniwersalne. Mają one wewnątrz odpowiednią sprężynę dzieki czemy nie zagnie się pod wpływem temp. i może bez wiekszego problemu dopasować do własnych potrzeb. Tylko że cana miedzy 70 a 100 pln. Nie wiem czy oryginał będzie kosztował tylko troszkę więcej.

szukalem i nigdzie niemoge znalesc tych GATES o ktorych mowiles

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja oem to trzeba na pewno poczekać. W sklepach tych przewodów to nie trzymają na mejscu i nie zawsze ci co sprzedają wiedzą o czym mowa. Ale takie przowody są. Ja sam sprzedałem takie, trzeba znać potrzebną średnicę i długość i raczej jestem w stanie takie coś załatwić. Prawdobodobnie trzeba ok 2-4 dni poczekać. Ale wydaje mi się że w okolicach wawy powinienieś znaleść bez probleum sklep co takie węże oferuje.
Opublikowano

Witam

Wąż w oryginale kosztował będzie około 100zł (+/-10).

Czas oczekiwania w ASO to 1 dzień jeśli część jest w kraju i max 4 dni jeśli jedzie z niemiec.

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

• 3 miesiące temu...