Skocz do zawartości

guma od silnika do chlodnicy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam problem bo poszla mi guma od silnika do chlodnicy i bylem w inter cars i nigdzie niemaja tego modelu do e30 2.7eta 86 rok. ma ktos może z warszawy lub okolic odsprzedac taka albo powiedziec co zrobic w tej sytuacji wydaje mi sie zeby przerobic jakas inna gume czy jak uważacie?
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
zakładam że chodzi Tobie o ten dolny wąż. Musisz znaleść sklep który oferuje przewody GATES ale takie uniwersalne. Mają one wewnątrz odpowiednią sprężynę dzieki czemy nie zagnie się pod wpływem temp. i może bez wiekszego problemu dopasować do własnych potrzeb. Tylko że cana miedzy 70 a 100 pln. Nie wiem czy oryginał będzie kosztował tylko troszkę więcej.
Opublikowano
  • Autor
tak o ten. co to jechac do bmw i kupic ? jak myslisz beda mieli czy bedzie trzeba czekac na zamówienie
Opublikowano
  • Autor
zakładam że chodzi Tobie o ten dolny wąż. Musisz znaleść sklep który oferuje przewody GATES ale takie uniwersalne. Mają one wewnątrz odpowiednią sprężynę dzieki czemy nie zagnie się pod wpływem temp. i może bez wiekszego problemu dopasować do własnych potrzeb. Tylko że cana miedzy 70 a 100 pln. Nie wiem czy oryginał będzie kosztował tylko troszkę więcej.

szukalem i nigdzie niemoge znalesc tych GATES o ktorych mowiles

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
ja oem to trzeba na pewno poczekać. W sklepach tych przewodów to nie trzymają na mejscu i nie zawsze ci co sprzedają wiedzą o czym mowa. Ale takie przowody są. Ja sam sprzedałem takie, trzeba znać potrzebną średnicę i długość i raczej jestem w stanie takie coś załatwić. Prawdobodobnie trzeba ok 2-4 dni poczekać. Ale wydaje mi się że w okolicach wawy powinienieś znaleść bez probleum sklep co takie węże oferuje.
Opublikowano
  • Autor
tez mi sie tak wydaje ze znajde gdzies albo dopasuje od jakiegos innego i bedzie dobrze. taka mała guma a tyle z tym problemow.
Opublikowano

Witam

Wąż w oryginale kosztował będzie około 100zł (+/-10).

Czas oczekiwania w ASO to 1 dzień jeśli część jest w kraju i max 4 dni jeśli jedzie z niemiec.

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
witam jak się nie mylę mam taki wąz oczywiscie uzywka ale nie jestem pewie jutro poszukam