Skocz do zawartości

ogrzewanie tylnej szyby-a wlasciwie brak ogrzewanai

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szukalem szukalem i nie znalazlem.Nie mam ogrzewania tylnej szyby, bocznych lusterek i foteli przednich(tylnych nie mam grzanych).Po wlaczeniu przycisku na konsoli do wlaczenia ogrzewana tylnej szyby zapala sie tylko zielona dioda-bezpieczniki sa cale bo sprawdzalem-czy to wina przekaznika-ktorego bo jest ich troche.a moze wina przewodow.KTORY PRZEKAZNIK STERUJE OGRZEWANIEM TYLNEJ SZYBY.reszte dojde z miernikiem elektrycznym wie ktos moze cos jeszce na temat braku ogrzewania foteli-bezpiecznik jest caly.dzieki za pomoc i poswiecony czas.NARA
Opublikowano
W E34 miałem ten sam objaw. Wymieniłem bezpiecznik pod tylną kanapą i zaczęło działać, więc po schematach nie dochodziłem.
"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
Opublikowano
Bart na Twoim miejscu pogrzebalbym przy przycisku od wlaczania ogrzewania tylnej szyby tam sa takie blaszki i pomimo tego ze przycisk swieci moze nie dawac napiecia i wtedy jest tak jak napisales a nie inaczej :)