Skocz do zawartości

Dusi sie przy wiekszych obrotach E34 89ROK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam bardzo nie ciekawy problem z moim autkiem jest ono na gaz odpali z delikatnym uporem ale jak juz odpali to po wciśnieciu gazu zaczyna sie dusic strzela w przepływce i to niekiedy dość mocno tak chodzi jakh garac by miail zaplon przestawiony nie zawsze chodzi na wszystkich garach.Co to moze byc swiece juz nawet wymienilem czy to moze byc uszczelka pod glowica czy tez moze przeplywka rozbieralem ja czyscilem i uszcelnialem byly takie uderzenia powietrza ze mi od przeplywki ta gore wyrwalo amam w tym kor[usie aluminiowym mam motor 2.0 litra .pomocy nie mam jak i gdzie sie ruszycbez auta

POZDRAWIAM :roll:

MOD EDIT:

jakaś interpunkcja by się przydała (stosuj ją, jeżeli chcesz pisać cokolwiek na tym forum).

Opublikowano

Witam

Kolego czy objawy są tae na benzynie czy tylko na gazie :?:

MOD EDIT: ORTOGRAFIA!! Ludzie ręce opadają normalnie :evil:

Opublikowano

Witam

Po:

1. Sprawdz kable i swiece (kable przemyj benzyna ekstrakyjna sprawdz czy nie maja przebicia)

2. Sprawdz przeplywomierz czy sie nie przycina jesli tak to oznacza ze ulegl uszkodzeniu i na benzynie nie bedzie juz tak dobrze chodzi i wkrecal sie na obroty

3. Jesli okaze sie przeplywomierz to mam takie na stanie Nowe i uzywane daje GWARANCJE (wczesniej jeszcze dobrze bedziesz musial zabezpiecyc przepywke przed ewentualnymi wybuchami gazu )

Moj numer 667 265 263