Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze, ostatnio padł mi alternator i akumulator się całkowicie wyładował nic w aucie nie działało , naprawiłem alternator akumulator naładowany a Nawigacja nie działa jest czarny ekran i czasem przeleci biały pasek od góry do dołu po wyświetlaczu , radio działa ale wyświetlacz już nie , wcześniej przed rozładowaniem akumulatora było ok. Co się mogło stać ?? :cry: :cry:

Dodam informację czytnik to mk3 wyświetlacz 16:9 , dioda power w czytniku się nie świeci , ale płytę czytnik przyjmuje i oddaje ...bezpieczniki sprawdziłem i są ok... tylko obrazu nie ma wcale :( :mad2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To nie windoza że się popsuje soft ... Podepnij pod kompa i zobacz czy komunikuję się z modułem navi. Jak szalało napięcie przez uszkodzony alternator to jest szansa że masz uwalone navi.
Krzysztof
Opublikowano
Próbowałem wgrać soft 17.1 ale nic na wyswietlaczu sie nie pokazało....;[ moze cos zle zrobiłem albo nie w tym problem.Bo chyba po odlaczeniu akumualtora soft nie powinien sie wykasowac;[ :mad2:
  • 4 tygodnie później...