Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie drodzy użytkownicy tedesika.Mam pytanie jeżeli dodajecie gazu na 5 przy 80 tak gwałtowniej to czy macie tak ze na chwilke spadaja obroty a potem wzrastaja i jest dobrze ale jak znowu do 80 i gaz gwałtowniej to znowu.Moze wiecie czy tak powinno być lub coś siada.
Opublikowano
Na pewno nie jest to objaw normalny...w moin aucie tak sie na pewno nie dzieje...a jesli chodzi o przyczyne to pewnie moze byc ich 1000 :norty: ale mozliwe ze np. pompa paliwowa zle podaje paliwo (poczatkowo za malo) i stad ten spadek obrotow...
Opublikowano
Ale jeżeli przycisne gaz do deski to tak sie nie dzieje.A na 80 często mi sie zadarza jeżdzić bo jak tir jest przedemna to juz nie redukuje.
Opublikowano
Ja w ten sposób nie jeźdzę. Jak mam takie małe obroty to ledwo muskam pedał gazu. Myśle, że nie masz powodów do rozmyślań. Jak Ci ma paść coś w motorze to padnie...