Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Pytanko czy można założyć kierownice "multifunkcjną" do e39 która takiej nie posiadała?

Drugie pytanie, w wypadku gdyby się dało i zdecydował bym się na zakup używanej kierownicy to jak sprawdzić czy poduszka w niej działa?

Pozdrawiam :cool2:

Opublikowano

Witaj,

nie musisz zmieniac calej kierownicy. Wystarczy sama poducha z przyciskami w zupelnosci.

Poza tym - tak jest to mozliwe.

Ale - ktory to rocznik samochodu podaj bo czyni to pewna roznice. Poza tym gdzies widzialem kiedys na forum male i dobrze zrobione DIY na tem temat.

Pozdrawiam,

Oggy

BMW - Be My Wife.

Soft na zamówienie, porady informatyczne (i wszelakie również) - PW :) Dla forumowiczy proste porady free - na rozbudowane rozwiązania ceny bardzo specjalne :)

Opublikowano

tez z tego korzystałem, wszystko działa jak trzeba :D tylko pamiętaj ze poduszka ma być dwu nabojowa, niestety są drogie, ja za swoją dałem 600 i to wtedy była najtańsza na allegro :mad2: ale tą bez przycisków sprzedałem za 300 wiec nie wyszło tak źle :norty:

jest też sposób, że kupujesz poduchę z jednym nabojem i przekładasz ramkę z przyciskami i zaślepkę, ale sam nie próbowałem wiec nie wiem jak to wyjdzie

poduszkę możesz sprawdzić czy działa w bardzo prosty i bardzo efektowny sposób - podaj jej 12V :twisted: jak jest sprawna to będzie niezły wybuch :twisted:

www.nowak-motocykle.pl
Opublikowano

W sumie ten pomysł z zamianą samego panelu sterującego ... trzeba wziąć pod uwagę :D

Jak poznać czy poduszka jest jedno czy dwu nabojowa jeśli w opisie aukcji o tym nie pisze? :?

Ale pomysł na sprawdzanie poduszki nie po wiem efektowny :D ale raczej jednorazowy :D :D :D :D