Skocz do zawartości

320d regeneracja wstępnej pompy paliwa w klekotach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy ktoś z kolegów korzystał z usług usera allegro http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10721405

wykonującego naprawy pomp paliwa?

Pech chce że w drodze na wigilie pompa oryginalna po 212kkm powiedziała auwiderzein

Musiałem kupić cos co było pod ręką i 300 poszło na pompę maxgera czy jakoś tak w sklepie. :mad2:

Zażenowany jestem pracą tej pompy głośna jak diabli i jakieś takie dziwne modulacje ma do tego. Nie polecam !

Zastanawiam się czy dac orginał do naprawy http://www.serwispomp.gensys.pl/index.html za 260 czy odżałować dalsze 500 na Pierburga :mad2: :cry2: i mieć święty spokój.

Ciekawi mnie jak z jakością tych regenerowanych w Brzegu pomp.

Edytowane przez Baranek74
Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
Opublikowano

Zastanawiam sie jednak nad zostaniem ewentualnie betatesterem tego serwisu pomp z Brzegu.

Nie chce kupować używki bo mimo najszczerszych chęci i rzetelności sprzedającego może ona paść po paruset km.

Nowa i regenerowana przecież też ale....

Generalnie teoretycznie nic nie tracę na naprawie bo gwarancja na rok tak samo jak nowej. W razie co to pierdzące coś co mam obecnie będzie na zastępstwo jeśli naprawioną trzeba by odesłać na gwarancji.

Poczekam jednak może ktoś już korzystał z ich usług i podzieli się wiedzą.

Denerwować się to mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam ten sam dylemat. Ponawiam pytanie kolegi. Korzystał ktoś z usług tej firmy. Co myślicie o regeneracji?

zastanawiam się jak jest zbudowana i czy faktycznie da się ja regenerować