Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam po sprawdzeniu i przeszukaniu forum nurtuje mnie jedna sprawa a jak wszyscy wiemy nasze bunie nie lubią przeróbek , ale do setna silnik to m40b18 benzyna rok 1992, na przewodzie zapłonowym mamy czujnik impulsów tkzw. czujnik czwartego cylindra. prosze o znających się o potwierdzenie do czego on służy i na którym przewodzie ma w końcu być , co niektórzy podają że na przewodzie pierwszynm od strony chłodnicy , ale wtedy nie jest to cylinder czwarty , bo przecierz cylinder czwarty to cylinder ostatni w kolejnośco od strony rozrządu,czyli od strony szyby . Czujnik cylindra czwartego , metodą dedukcji moim skromnym zdanie na przewodzie cylindra czwartego , czy tak , a może go nie być wogóle bo przez jakiś przypadek u mnie go niema proszę o dokładne nakierowania i podpowiedzi Tomasz .
Opublikowano
Witam po sprawdzeniu i przeszukaniu forum nurtuje mnie jedna sprawa a jak wszyscy wiemy nasze bunie nie lubią przeróbek , ale do setna silnik to m40b18 benzyna rok 1992, na przewodzie zapłonowym mamy czujnik impulsów tkzw. czujnik czwartego cylindra. prosze o znających się o potwierdzenie do czego on służy i na którym przewodzie ma w końcu być , co niektórzy podają że na przewodzie pierwszynm od strony chłodnicy , ale wtedy nie jest to cylinder czwarty , bo przecierz cylinder czwarty to cylinder ostatni w kolejnośco od strony rozrządu,czyli od strony szyby . Czujnik cylindra czwartego , metodą dedukcji moim skromnym zdanie na przewodzie cylindra czwartego , czy tak , a może go ma nie być wogóle bo przez jakiś przypadek u mnie go niema proszę o dokładne nakierowania i podpowiedzi Tomasz .
Opublikowano
Na czwartym kolego. Na tym od kabiny. A jak go nie ma to nic się nie dzieje bo jeździ.
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"