Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PANOWIE W DNIU DZISIEJSZYM BYLEM NBA PRZEGLADZIE MOIM BMW 316 W BUDZIE E 36 I POWSTAL PROBLEM

OCZYWISCIE AUTO PRZEGLAD PRZESZLO ALE POJAWIL SIE PROBLEM GDYZ DIAGNOSTA POWIEDZIAL MI ZE SILNIK MOJ SIE POCI OD SPODU

FAKTYCZNIE ZSZEDLEM DO KANALU I SILNIK JEST ZABRUDZONY OLEJEM ALE AKCJA JEST TAKA ZE ANI MI NIE KAPIE BO MIEJSCE POSTOJOWE MAM CZYSTE I NIE UBYWA MI OLEJU

I POJAWIA SIE PYTANIE DO WAS JAKA MOZE TO BYC PRZYCZYNA ???

SILNUIK Z WIERZCHU JEST CZYSCIUTKI I NIC SIE NUIE DZIEJE TYLKO AKCJA JEST NA DOLE Z TYM POCENIEM SIE BO ON TAK TO NAZWAL

POMOZCIE MI GENERALNIE WIE KTOS COS NA TEN TEMAT CO TO MOZE BYC I CO SIE DZIEJE I NA CO MAM SIE SZYKOWAC???

POZDRAWIAM I Z GORY DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI KIEROWANE DO MNIE NA TEMACIE

Opublikowano
Jak to a pewnie tak to najtaniej bedzie przy wymianie oleju koszt ok 100-150 zl z robocizna

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Najlepiej jak pojedziesz na myjnie i umyjesz silnik. po "kilku" kilometrach zajrzyj i powinno ładnie widać gdzie się silnik poci.

Tak to można gdybać skąd leci olej.Nikt Ci na odległość nie zdiagnozuje gdzie się poci silnik

pozdrawiam

Będziesz Mógł Więcej