Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich... jestem posiadaczem bmw 325 TD 115km mój problem polega na tym ze od pewnego moment bez jakich kolwiek bardziej odczówalnych przyczyn moja bmw stracila moc, a mianowicie przy ruszaniu muszę ja podniesc na obrotach do ok 2500 tys wtedy ruszy bez podniesienia obrotów nie ma mowy by ruszyc, co naj leprze w trakcie jazdy sprawuje sie bez zarzutu.... byłem na podłączeniu kompa wykazało złe napiecie alternatora(z zapalaniem nie ma problemu) i wykazało zły kąt wtrysku paliwa(czyli złe ustawienie zapłonu) zostało to naprawione a mocy jak nie było tak nie ma.... co to moze byc?
Opublikowano
tez tak myslałem ale juz to zrobiłem i klops dopowiem ze bmw ma nakręcone 300tys ale cisnienie bez zarzutu...
Opublikowano
ale skoro turbine czuc przy 2500 i sprawdzałem luzy których jest ich prawie całkowicie brak... moze byc ona uwalona?