Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam;-) mam pytanie posiadam w swoim e36 328i coupe orginalne radio BMW Business CD RDS i zestaw HI FI harmana niestety nie zostal przez poprzedniego wlasciciela wyposarzony w zmieniarke :( Chcialbym ja wlasnie doposarzyc w zmieniarke niestety zaden z moich znajomych nie ma takiego bajeru wiec nie mam jak podpatrzec jak to konkretnie wyglada. a pytanie jaka zmieniarka pasuje do tego radia najchetniej orginal jakis, co po za zmieniarka i kablem jest mi jeszcze potrzebne do zamontowania tego? i czy moze ktos ma zdjecia jak wyglada fabrycznie zamontowana zmieniarka w bagazniku? Z gory dziekuje za pomoc;-)
Opublikowano

ja mam zmieniarkę u siebie i radio Radio BMW Business RDS(kasetowe) ,i nie bardzo wiem po co ci zmieniarka skoro masz BMW Business CD RDS?

żeby podłączyć musisz mieć z tyłu radia takie kwadratowe gniazdko i kabel,ale o ile wiem twoje radio nie obsługuje zmieniarki.

A little piece of heaven in my hands