Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj rano padł mi akumulator. Z racji tego ze był otwarty zamkłem drzwi wciskając korki na dół i zatrzaskując je.Po zamontowaniu naładowanego akumulatora nie moge otworzyć drzwi z wewnatrz tylnych i przednich od strony pasażera, kierowcu otwarłem z kluczyka ( u pasażera z racji nie uzywania kluczki nie chce newt wejść).Co sie mogł stać?

1.Próbowałem odłączyc akumulator na 20 min i nic

BMW e36 318i 1996

Opublikowano
Już tak robiłem. Rygielki po podniesieniu opadaja jakby cos je trzymało.Jak to jest mozliwe ze nie da sie tego mechanicznie otworzyć przez klamke wenątrz.Czy jak bym juz zdemontował tapicerke to jak otworzyć te cholerne drzwi, za co pociągnąc ? Czy jak bym podał impuls na siłownik wczesniej go odcinajac od centralki otworza mi sie drzwi.
Opublikowano
Prosiłbym o najmniejsze wskazówki. Żaden elektryk teraz samochodu nie weźmie a tu dzisiaj wyjazd. Udało mi sie juz wyrwac tapicerkę drzwi pasażera ale co dalej zrobic żeby sie otworzyły.
Opublikowano
mmoim zdaniem to odlacz centralke od zamka. ona zawsze ma bezpiecznik. myjmij i mysl dalej . ja nie elektryk ale tamat trudny do ugryzienia. moj centralka tez zwariowala , ciagle zamyka auto, musze pilnowac kluczyka. zamowilem 2 centralke bo elektryk zozlozyl rece. pozdro