Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jest ktos w stanie załatwić dwa wahacze do tyłu do e65 w dobrym pieniądzu? Chodzi mi o te duze wahacze w kształcie litery "H". Musze wymienic je w przyszłym tygodniu z całym zawieszeniem, a w Bydgoszczy w ASO ich nie maja i powiedzieli ze nie bedzie ich do 8stycznia na pewno... a ja potrzebuje je miec do 5 stycznia... :/ bo juz wszystkie wahacze, amortyzatory mam i jestem w serwisie umowiony na wymiane na 5stycznia wlasnie :/ czy ktos jest w stanie pomoc ? Jak nie to wycieczka do Berlina mi sie szykuje po te wahacze ;)

Podaje numery czesci:

33 32 6 770 769

33 32 6 770 770

Opublikowano

Znam firme ze Szczecina, w której kupowaliśmy kompletne oryginalne koła zimowe do X6 kuzyna. Ceny mają dobre, lepsze niż w ASO, sprowadzają towar bezpośrednio z centrali BMW. Towar wysyłaja do klienta. Możesz u nich zapytać o tą częsć. Na pewno ją sprowadzą, kwestia tylko czasu. Na 5 stycznia może być ciezko ale na pewno szybciej niz ASO.

tu kontakt, dzwoń na komórke od razu

http://www.zender.szczecin.pl/index.php?id1=12&PHPSESSID=ec39c2540e919f636c00de9c62e66f1d

powiedz, ze masz kontakt od kolegi z Gliwic, który kupował koła zimowe do X6

sadzomiotacz pędzony gnojówką

Sprzedam swoje BMW E91 320d 163 KM 2006 390 kkm, Navi Prof., panorama, bezwypadkowe, zadbane, pewne. Info - priv