Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chodzi mi o błąd świateł tylnych, (pojawił sie odkąd założyłem lampy od mki) lampy dzialają ale oprócz przeciwmgielnych. Czy moge jeździć z tym błędem np rok albo dwa? :? Czy komputera to jakoś nie obciąża? Zawsze sie włącza kominukat przy włączeniu świateł. Pozdrawiam. :doh:
kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano

Jeżeli nie przeszkadza Ci komunikat i gong to możesz nawet 5 lat. Lepiej jednak wyeliminować coś takiego.

Jak wsiadam do jakiejś betki (często młodej) i widzę po odpaleniu błędy... :duh:

Obciach i tyle.

"Aerodynamika jest dla tych, którzy nie potrafią budować silników" - Enzo Ferrari
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A jeździj sobie po wsze czasy z błędem - samochodowi to nie szkodzi...

Ciekawe, co powiesz podczas kontroli lub przeglądu... "fajne mam lampy z M-ki, ale mi przeciwmgielne nie działają"

:)

Kai
Opublikowano
Czyli moge tak jeżdzić latami/? komp sie nie zmęczy?..., nie mam żadnego gongu a też moge uśpić kompa natychmiast wcisnieciem jednego przycisku. Z tymi pinami we wtyczkach do lamp już kombinowalismy z dwoma elektrykami i jest to cieżkawa sprawa.. Dziwnie są te światła podłączone w 328. Lampy oryginalne oczywiście zostawiłem i moge w każdej chwili założyć np na przegląd. :hand:
kocham moją bejke!!!!!!!!!!
Opublikowano
komp sie na pewno nie zmeczy, predzej Tobie to zacznie przeszkadzac :mrgreen: komputer dziala tak jak zostal zaprogramowany czyli jak wszystko jest OK to pokazuje ze jest OK, natomiast jesli cos jest nie tak to po prostu to pokazuje i nic nadzwyczajnego sie z nim nie dzieje :8)