Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam pytanie - posiadam skorzane fotele standardowe, podgrzewane pół elektryczne. Mam okazje zakupić takie same fotele skórzane ale z opcją pamięci i podgrzewaną tylną kanapą. Teraz pytanie brzmi - czy jak je zamontuje u siebie to będzie mi dzialać pamieć - tzn czy bedzie dzialac na ustwienie fotela czy istnieje jakas szansa na zintegrowanie pamieci z lusterkami? (czy w e60/E61 przy opcji pamieci wewnetrzen lusterko tez sie zapamietuje?) i drugie pytanie - czy jest szansa ze tylna kanapa i jej podgrzewanie bedzie dzialac skoro teraz mialem kanape bez podgrzewania - gdzie sie mieszcza przyciski od wlacz i wylacz podgrzew kanapy?. Chce dokonac takiej zmiany na fotele z pamiecia bo moja zona czesto ujezdza i wszystko mi przsetawia :D a ja potem sie mecze zeby miec pod siebie. z gory wszystkim dziekuje.