Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam problem a mianowicie silnik odpala normalnie ale po dodaniu gazu do podłogi obroty dojdą do 2000 i spadają do prawie 0 aż silnik telepie sie.Nie da sie jechać no może trochę na benzynie ale tez muszę cały czas "pedałować" pedałem gazu żeby samochód jechał.Reset kompa nic nie dał.

Opublikowano

tak na dobra sprawe to co drugi dzien powstaje taki post, nawet Ci sie nie chcialo przejrzec tematow na pierwszej stronie to raz, dwa nawet nie podales jaki masz silnik, myslisz, ze ktos jest jasnowidzem?

to moze byc wszystko u Ciebie, kolega wyzej CI napisal

Opublikowano
Witam koleszko posiadam M60 B30 mialem ten sam problem zapalala normalnie ale zeby dupe z miejsca ruszyla to musialem ja pompowac noga jak materac.Po pierwsze albo sprawdz pierwsza przeplywke wykrec i oczysc tylko delikatnie po drugie przeczysc silnik krokowy na poczontek wystarczy a po tym wszystkim zrob reseta kompa 15 minut rozlonczone klemy i polaczone drugim kablem pozdro :cool2: