Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zwykłą kanapę z tyłu tzn nie jest elektryczna. Znalazłem na allegro kompletną elektryczną kanapę. Czy ciężko jest coś takiego podłączyć ?? Może już ktoś coś takiego robił ??

...dla Was to tylko samochody...a dla mnie to sens życia...
Opublikowano
tzn chciałbym żeby było w niej wszystko. Jeśli dobrze wiem to są ruchome plecy el zagłówki i chyba pompowanie
Opublikowano
Kurna jakie to teraz tanie wszystko do tego modelu,z tego co pamietam wiem , że trzeba było to umiejętnie rozebrać żeby nic nie połamać, chodzi o tą część przy zagłówkach, krzeso na 99% będzie pasowało tzn działało bo to w końcu BMW i raczej zawsze wszystko pasuje
BMW sie nie psuje
Opublikowano
czyli śmiało można brać i będzie pasować..a odnośnie podłączenia nie orientujesz się jak to wygląda ?? Czy podłącza się po prostu pod aku i wszystko gra i buczy. Bo jeśli dobrze kojarzę to siedzenia z przodu można regulować bez kluczyka i już chciałbym tak zrobić żeby było tak jak w "oryginale"..chociaż nie będzie..
  • 1 miesiąc temu...