Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam mam mały problem z instalacją lpg gazownik stwierdził ze najlepiej jak założy mi 2 reduktory po 140 km każdy a moja beta ma 211km oczywiście wymieniam też kable kopułke i palec mam pytanie czy teraz będe mógł w pełni się cieszyć 3,5 litrową jednostką?????
Opublikowano
żeby się w pełni cieszyć 3.5 litrową jednostką musiałbyś wywalić wogóle reduktory!!! na gazie silnik zawsze będzie słabszy niż na Pb. Alternatywą jest założenie gazu sekwencyjnego, gdzie spadek mocy na gazie jest mało odczuwalny.
Opublikowano
co za bzdury ja mam 3.0 zwyklaka LPG i prawie nie ma roznicy masz zmulony mieszacz albo zawor na przewodzie dokrecony zbyt mocno ile ci pali jestem az ciekaw
Opublikowano
bzdury to ty piszesz kolego, widocznie masz juz slabiutki silnik ze nie czujesz roznicy w jezdzie na mieszalnikowej instalacji.
Opublikowano

zbiornik,wlew,przewody zostaw,resztę zmień na sekwencję lub 3 generację,a najważniejsze to u kogoś kto wie co i jak...

a na 2 gen.szału nie będzie niestety...stąd też różnica cen instalek