Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie co do tel. Wiem ze zaraz znajda sie zyczliwi ktorzy napisza "to juz bylo" " dobrze poszukaj" itd. Szukalem i nic nie znalazlem.

Od nie dawna jestem posiadaczem bmw x5 2003r 3.0i. Wiem ze mam funkcje tel. guzik na kierownicy, napis phone na wyswietlaczu i guzik w podlokietniku.

W podlokietniku jest cos takiego jakby przystawka do tel i jest napisane dla siemens s55. Czy ten zestaw ktory posiadam w aucie bedzie dzialal tylko po zamontowaniu siemensa w tej przystawce? Czy jest jakas szansa by dzialal on z innym tel? Czy jest jakas mozliwosc polaczenia tego zestawu z innym tel?

Pozdrawiam.

Opublikowano
Witam i ja mam z tym problem!Więc z tego co ostatnio się dowiedziałem to po zamątowaniu takiego telefonu bo to masz tak zawane snapi do telefonu służy ono do ładowania tel.i tyle a sam telefon musisz zesparować z samochodowym zestawem a to już trochę zabawy.A i potrzebny ci bedzie taki kod podobno jest na module Blutacza gdzieś w bagażniku jest on umiejscowiony no chyba że masz gdzies zapisany poszukaj w książkach pojazdu.A najlepiej na youtube znajdziesz filmiki jak zesparować tel.z autkiem Pozdrawiam.