Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lampy

Przełącznik świateł

Moduł który znajduję się pod nogami kierowcy

i ew. zaprogramowanie wszystkiego

Tak przynajmniej jest e87 w e60 naszczęscie mam bi-xenony :P dziwne że twoja e61 2008 nie ma xenonów

Opublikowano

ale jeszcze musisz dolozyc czujniki od poziomowania w zderzakach i spryskiwacze oczywiscie chyba ze fuszere chcesz zrobic :)

nie wiadomo kogo i skad ci polecic bo nie uzupelniles swojego opisu, skad jestes?

pozdrawiam

Krzysiek

Sprzedam do E90 pre lift:

1. Pasek wielorowkowy do benzyniaków N52

2. Lampy komplet ori tył, używane w bdb stanie

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Przechodziłem to o czym mówisz. W Łodzi mogę polecić serwis gdzie podłączą Ci ksenony za jakieś 200-250 PLN. Oprócz roboty to jedyny koszt. Chłopaki dokładają wiązki zasilania i trochę programują. Do e60 trudno jest podłączyć wersję skrętną, bo trzeba montować dodatkowe czujniki w kierownicy, a nawet wymieniać moduł sterowania śwaiatłami.Poza tym po co wymieniać włącznik świateł przy modelu 2008?

Do tego kwestia spryskiwaczy. Same części to 1000PLN plus robota jakieś 200 (jeśli ma działać tak jak oryginał)

Moim zdaniem warto.....(na początek nawet bez sprysków)

• 11 lat później...
Opublikowano
Witam. Odgrzewanie tematu :D jak jest z tym poziomowaniem xenonowych świateł zastanawiam sie jak jest w e61 kombi gdzie na tylnej osi są już czujniki poziomowania do nivo.......... czy to je sie wykorzystuje do poziomowania lamp xenonowych, kiedy sie chce takie poziomowanie uruchomić? oczywiście chodzi mi o montaż lamp ksenonowych zamiast zwykłych. Ja u siebie nie mam czujnika na przedniej osi bo zwykłe lampy no to ok trzeba by dołożyć, a ten tył?