Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Padl nawiew,nie dziala podgrzewanie tylnej szyby i przy tym pokazal mi sie komunikat ze akumulator tez pada... :( Czy to moze miec cos wspolnego ze soba i jaka moze byc przyczyna??? z gory dzieki za pomoc. Akumulator kupilem nowy dokladnie rok temu i wszystko dzialalo do dnia wczorajszego, nawiew delikatnie dziala ale bardzo slabo,klima sie wlacza i auto tez...
Opublikowano

pewnie kupiles akumulator i nie dopisales go do komputera ... ze padł po roku bo tak srednio padaja niedopisane akumulatory :)

a co do nawiewu to proponuje podlaczyc pod kompa :)

Opublikowano
dzieki, tylko jak go dopisac do komputera?? pamietam ze jak kupilem nowy to po wymianie komunikat sam znikna,dlatego nic nie szukalem... a z nawiewem to pokaze mi cos jak podlacze pod kompa bo na ekranie w samochodzie nic nie wyskoczylo... :?:
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
i problem narazie znikl. wyciagalem wszystkie bezpieczniki,kazdy po kolei, odlaczylem akumulator,przeczyscilem klemy,podpiolem wszystko spowrotem i wszystko wrocilo do normy... narazie jest dobrze i wszystko dziala. ale wielkie dzieki za rady...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

mam kolego ten sam problem z nawiewem...do tego po nocy akumulator pada, tak sie dzieje od 3-4 dni...

odłaczyłes akumulator i potem sprawdzales bezpieczniki?

a GDZIE WOGOLE JEST GNIAZDO BEZPIECZNIKÓW? moze ktos mi wskazać?

tigra12
Opublikowano
co to za pieprzone auto! Odlaczylem akumulator na minute i juz wszystko dziala...mam auto miesiąc a już mam go dość , ciegle jakies pierdoły wychodzą...cośmu odbija a wystarczylo aku odlaczyc...w BMW mogli sie bardziej postarac, mialem kiedys E39 to zlego slowa nie powiedzialem a jezdzilem duzo duzo i to na gazie...
tigra12