Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy po numerze vin mogę sprawdzić jakie wyposarzenie ma auto? Gdzie może być gniazdo zmieniarki w e39? Z góry dziękuje za ewentualną pomoc.Pozdrawiam. :P
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jasne, że możesz sprawdzić, ja zawsze wysyłam maila na [email protected], chłopaki tu na forum czasem rozkodują, a czasem nie, a pod tym mailem zawsze przyjdzie odpowiedź, najdłużej czekałem chyba 2 dni. Tylko trzeba po niemiecku napisać, ew. po angielsku. Jakby co, służę pomocą:)

A kable do zmieniarki powinieneś mieć w bagażniku z lewej strony pod obiciem.

Opublikowano
Zielo dzięki serdeczne za informacje.Tylko z tym mailem po niemiecku lub angielsku mogę mieć problem,więc jeżeli mógł bym Cię prosić o pomoc będe bardzo wdzięczny.Pozdrawiam. :D
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wyślij coś takiego:

Geehrte Damen und Herren,

ich möchte mich an Sie mit der Bitte wenden, die Ausstattungsliste für meinen BMW zu entziffern.

Die Fahrgestellnummer lautet ............................

Danke im Voraus.

MfG

...............................

W pierwsze kropki wpisz VIN, a w drugie swoje imię i nazwisko. A w tytule maila wpisz powiedzmy: VIN-Nummer dekodieren. I czekaj na odpowiedź :cool2: