Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie jako, że chciałbym coś zmienić w moim samochodzie mam pytanie:

Obecnie mam radio na kasety (bussines czy coś takiego) i poniżej standardowo wyświetlacz pod którym jest 6 przycisków, po prawej 3 (jeden do wbudowanego w podłokietnik telefonu). W bagazniku mam dodatkowo zmieniarkę.

Ogólnie chciałbym to zamienić na to radio kasetowe z ekranem (taki niewielki, połowa całego radia). Czy jest to możliwe bez większych kombinacji? Czy mogę spokojnie to podłączyć do instalacji i do tego jeszcze zmieniarkę z bagażnika?

Co da radę jeszcze wycisnąć z tego ekraniku i jakim sposobem? Aha na nawigacji mi kompletnie nie zależy, bardziej na jednolitym wygladzie deski, no ni mooooze TV/DVD

Domyślam się, że większość była juz opisywana, jedna wertując archiwum nie znalazłem satysfakcjonującej mnie odpowiedzi :) Mam nadzieje, że ktoś się zawieźmie i pomoże młodemu na nowej drodze życiowej :D :D