Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Pytałem już i rozmawiałem wczesniej na innych postach odnośnie wgrania polskiego softu i lektora do mk3 i monochroma gb i d.

Było kilka podpowiedzi kilka cennch uwag i sugestii, ale nie do konca one sie pokrywają z realiami.

Na tym forum można odnaleźć kilka instrukcji odnośnie przeróbki softu do zestawów nawigacyjnych ale do takiego zestawu nie ma nic.

Dlatego pytanie

jakie pliki dokładnie należy przerobić i do jakich katalogów je wgrać ( bo wim że monochrom kożysta z innych katalogów niż navi duza kolorowa)

w jakim trybie zapisać ta płyte mode 1 czy mode 2

był bym uszczęśliwiony gdyby ktos taki soft udostępnił.

Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi.

SpiGi

------------------------------------------------------------------

Najniższe ceny szyb samochodowych na Podbeskidziu

zapraszam

www.autoszybyzywiec.com.pl

Opublikowano

Nie wiem czy nie ma zainteresowania tym tematem czy też ludzie na tym forum są zamknięci na informacje.

przykre jest to że jak człowiek dojdzie do jakiegoś pułapu wiedzy w pewnej dziedzinie to patrzy na ten temat przez pryzmat zielonych...

szkoda bo nie po to powstają takie fora... no ale cóż skoro forumowicze są nie chętni do pomocy to może cza będzie to forum zamknąć no bo do czego ono ma służyć...???

Ps. Może ktoś z Was borykał sie z taka navi i radiem prosze o pomoc...

SpiGi

------------------------------------------------------------------

Najniższe ceny szyb samochodowych na Podbeskidziu

zapraszam

www.autoszybyzywiec.com.pl