Skocz do zawartości

czy felgi stalowe z e36 pasuja do e39?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam i prosze o pomoc bo zima sie juz zaczyna a ja caly czas na letnich alumkach

mam do kupienia felgi o rozstawie 5x120 z bmw ale niewiadomo jakiego najprawdopodobniej z e36

czy one beda pasowac do e 39????

Opublikowano
niestety niepasuje,ale mozesz roztoczyc centrum,bo tylko w tm problem ,niewchodzi ,ja moalem rowniez inny problem,ale tylko z felami od z4,najpierw rozkalibrowalem(wmadrych warsztatach wiedza ile )a potem okazalo sie ze wchodza tak geboko ze ocieraja o zawieszenie ale chyba to wyjatek bo przy szerokosci225 wchodzily glebiej ale jezeli stalowe chcesz zalpzyc to chyba niewarte zachodu,leoiej poszukac innych pasujacych
Opublikowano
rozwiercenie otworu centrującego nie wystarczy, inne jest ET i trzeba dołożyć dystanse, czyli jak dla mnie za dużo zachodu bo do e39 można już dość tanio kupić oryginalne felgi. Ale najlepiej je sprawdzić przed zakupem, ciężko znaleźć proste.
www.nowak-motocykle.pl