Skocz do zawartości

Czy ktos juz to probowal?? chodzi o podsufitke:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam:)

Jakis czas temu kupilem podsufitke do kambiaczka z Hi - Fi z M Pakietu:)

Niestety przy montarzu jej zlamala mi sie kolo gosnikow :mad2: i jak ja juz zamontowalem to niestety to zlamanie jest dosyc widoczne :x

I czy ktos kidys malowal podsufitke na CZARNO :?: :?: org. posiadalem szara podsufitke i ona jest w B.Dobrym stanie... I jak bym sobie ja pomalowal to bylo by wszystko :cool2:

Tylko czy ktos juz to probowal??? Mojej raczej nie uda mni sie juz jej naprawic :cry2:

Prosze o porady:)

Pozdr

Było e36 318 z 92r. M-technic . Piekna maszyna i bez awaryjna z 340tys.km:D
Opublikowano
Witam! Nie wiem czy z malowaniem to jest dobry pomysł. Ja kupiłem materiał ALACANTARA - SUPER ZAMSZ- http://www.allegro.pl/item806347197_alacantara_jak_sztuczny_zamsz_welur_alcantara_ss.html kolor stalowoczarny, 2 litry kleju KLEJ BONATERM http://moto.allegro.pl/item800901050_klej_bonaterm_do_boczkow_podsufitki_na_pedzel.html , - trochę zabawy i fajny efekt. Przy okazji poleciałem też słupki i tylnią półkę. Polecam
Opublikowano
Witam . Malowałem kiedys podobne elementy w innym aucie i wyszlo to ladnie :) Musisz zakupic specjalna farbę w sprayu do tworzyw sztucznych "DINITROL StylingLac" jedna pucha spokojnie Ci starczy. Koszt ok 30zl. Pozdrawiam
Opublikowano
Witam . Malowałem kiedys podobne elementy w innym aucie i wyszlo to ladnie :) Musisz zakupic specjalna farbę w sprayu do tworzyw sztucznych "DINITROL StylingLac" jedna pucha spokojnie Ci starczy. Koszt ok 30zl. Pozdrawiam

Dzieki kolego.... Na allegro widze ta nazwe w sprayu tylko do zderzakow i plastikow!! taki wlasnie mam kupic??

Opublikowano
Niestety to nie ten ktory jest na allegro. Chodzi o cos takiego "DINITROL 8020 BLACK SPRAY 400 ML 10-P" Ja go kupowalem w sklepie lakierniczym. Napewnoo w kazdym znajdziesz :) Zamieszczam link do stronki gdzie mozesz zobaczyc jak to wyglada "http://www.dinitrol.de/index.php?id=51&subcatid=5&L=1" Pozdrawiam
Opublikowano

Dzieki kolego:)

W czwartek postaram sie popytac w sklepach za tym sprayem!!

mowisz ze to nawet ladnie bedzie wygladac??

I taka puszka powina starczyc na podsufitke i slupki przednie??

Opublikowano
Tak ładnie to wyglada :) a pucha spokojnie Ci starczy. Najlepiej jak kupisz wez kawalek jakiegos plastiku i pobaw sie na probe zeby zobaczyc jak to wyglada. Pozdrawiam
Opublikowano
Tak ładnie to wyglada :) a pucha spokojnie Ci starczy. Najlepiej jak kupisz wez kawalek jakiegos plastiku i pobaw sie na probe zeby zobaczyc jak to wyglada. Pozdrawiam

Oki......

Plastik??

Podsufitka wogule nie ma plastiku....

Wziolem kawalek sprayem spryskalem i nie ladnie wyglada....

jutro pochodze i popytam....

Przed zaczeciem malowania wezme np. slupek przedni i jego kawalek pomaluje....

Pozdrawiam