Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich, mam pytanie odnośnie pracy cylindrów. Podejrzewam że nie wszyskie (jeden) pracuje i furka nie jezdzi jak ma jezdzic. Czasem nawet trzesie silnikiem podczas postaju po odpaleniu.

INPA pokazuje z error memory ze problem jest z odpalenie 4`ego cylindra - failed burning cylinder, jakoś tak.

Jednak jak wejdę na test cylindrów i pokazanie ich pracy to jak wdepne w pedal to nie wszystkie pokazuja wartosci ponad "0".

Jakies podpowiedzi :| ?

PRZENOSZE DO DZIALU DIAGNOZA KOMPUTEROWA.MOD.

Bardzo Mądry Wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Opublikowano

kolego podrzuć screen z inpy lub nr błędów

jeśli wnioskujesz że jeden garek nie śmiga to zacznij od sprawdzenia świec, fajek,cewek być może zostało wykryte wypadnie zapłonu na którymś z cylindrów

co mówi live data?

Opublikowano

Dzieki za odzew. Wlasnie ide do auta sprawdzic te bledy. Natomiast czy moglbys prosze wyjasnic co oznacza live data? :(

Dopiero zaczynam sie rozeznawac w tym programie, wszystko wyglada dla mnie jak jezyk HTML a furka mam wrazenie jest zamulona...

Bardzo Mądry Wybór ( ͡° ͜ʖ ͡°)