Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wymieniłem tarcze i klocki tył czujnik w starym klocku był do połowy starty jest teraz w nowym klocku i kontrolka na kompie i komunikat nie znikają czy ten czujnik jest już beeee (jak działa?) czy to cos innego?

tarcze i klocki przednie sa bardzo dobre :cool2:

howgh!
Opublikowano

witam

sprawdz miernikiem czy ma przejscie bo jak jest przetarty a raczej tak to ci kontrolka nie zgasnie

nowy czujnik i po problemie

pozdrawiam

POSPOLITUS MANIAKUS BEEMWUUS
Opublikowano
było o tym gdzie kupić ? bo ja czytałem ale gdzie kupić to nie było chyba ze w swrwisie BMW ale to wiadomo;)
howgh!
Opublikowano

Ja też tak miałem-niby dobry był a się zapalała kontrolka co jakiś czas...

Musisz wymienić czujnik- do e39 w ASO we Wwie koszt ok. 50-60zł-nie pamiętam dokładnie :wink:

Podróbki-nie słyszałem żeby coś było-relatywnie za niski koszt tej części żeby coś ktoś kombinował...Co prawda słyszałemże ludzie przerabiają całą wtyczke na czujniki od starszych modeli, gdyż one kosztują koło 20-30zł :? ale mi to nie odpowiada-przynajmniej nie w moim aucie :wink:

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano
zastanawia mnie w takim razie jak działa ten czujnik bo myslałem ze po zetknieciu czujnika z tarcza sie włącza komunikat a teraz przecież nie styka sie z tarczą ?? :mad2:
howgh!
Opublikowano

Innej opcji nie ma...też myślałem że się uspokoi, bo sie wyłączało na 3-7 dni...ale po wymiani czujnika jest już w porządku...

Klocek nie dochodził do niego nawet, możliwe że wrażliwy jest chłopak na temperaturę :twisted2: i wystarczy lekkie muśnięcie :?

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates