Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dzis udało mi sie odebrac od mechaniora autko... musze podjechac jeszcze do elektryka na pokasowanie błędów, jednak postawiłem go jakos pod domem i co jakis czas zapalaja sie swiatła 10 sek i gasna na godzine 2,3 razy chyba ze nie zauwazylem wiecej... co kilkanascie minut... takie samo oswietlenie jak w przypadku tego powitania jak sie otworzy auto i zapalaja sie wszystkie swiatla... wyłączyłem na komputerze opcje oswietlenia powitalnego i wrociłem do domu... czy ktos wie czemu tak sie dzieje? za bardzo nie chce mi sie wyciagac akumulatora o 6 rano bo sie rozładuje od tego nocnego mrygania swiatłami:/
Opublikowano
Auto ma alarm? Bo może wzbudza się i jakoś daje znać że coś nie tak.

nie własnie...chyba ze fabryczny w kluczyku

wyłączyłem na komputerze swiatla powitalne i te ktore odprowadzaja do domu i juz jest ok:)

ale na poczatku dziwne to było jak sąsiad dzwoni w nocy ze samochod cos mryga co jakis czas prosto jemu w okna daje długimi:)

Opublikowano
Mogą padać żarniki ksenonów (kończy się ich żywot), albo moduł LCM.
"Urzędnicy są jak książki na półkach, im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś słuzą" Napoleon Bonaparte
Opublikowano
Mogą padać żarniki ksenonów (kończy się ich żywot), albo moduł LCM.

niestety dzisiaj tez autko cos mrygało... nawet opcja wyłączenia powitania i odprowadzania do domu nic nie daje:/

musiałem odwrocic autko zeby sąsiadowi nie waliło długimi po oknach o północy:)