Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witamostatnio pisałem ze po kolizji była wymieniana deska w aucie

powstawiane jest wszystko, a na sam koniec okazalo sie ze kierunkowskazy i dlugie światła nie działają... jak włączam awaryjne światła to mrygają...

czesto uszkodzeniu ulegaja taśmy w kierownicy... orientuje sie co to moze byc? wycieraczki chodzą:/ funckja auto działa... nie sprawdziłem tempomatu... auto ma kilka miesiecy wiec manetka powinna byc sprawna... teraz nie wiem czy to sterownik pod kierownicą czy taśma?

jak patrze po allegro to jest masa manetek a do kierunkowskazów napisane sprzedane wszystkie:/

ma ktoś rade na to?

no i jeszcze nie działa prędkosciomierz:/ cały licznik działa obrotomierz kontrolki a prędkosci juz nie:/

cos widocznie nie podpiete:/

ostatnio dajmon tak mi podpowiedział ze dzis zaskoczyłem swoją naprawą wybitnych elektroników:) wiec mam nadzieje ze ktos mi pomoze i w tej kwestii:/

Opublikowano

lepiej zaskoczyć naprawa, niż zawieść :) najważniejsze ze auto już odpala ;)

co do tych kierunków podjedz najlepiej do jakiegoś magika co ma GT1... DIS ;) zeby sprawdził auto... bo jak pojedziesz na jakiś uniwersalny tester to niekoniecznie musi być idealna diagnoza ;) z forum na pewno ktoś jest z warszawy, kto ma zrobionego GT1 DIS albo INPA :) wiec za flaszke pewnie Ci by powiedział co i jak ;)

Opublikowano
lepiej zaskoczyć naprawa, niż zawieść :) najważniejsze ze auto już odpala ;)

co do tych kierunków podjedz najlepiej do jakiegoś magika co ma GT1... DIS ;) zeby sprawdził auto... bo jak pojedziesz na jakiś uniwersalny tester to niekoniecznie musi być idealna diagnoza ;) z forum na pewno ktoś jest z warszawy, kto ma zrobionego GT1 DIS albo INPA :) wiec za flaszke pewnie Ci by powiedział co i jak ;)

Ajjj mordeczko zeby tak było to ja juz lece do niego nawet za dwie flaszki:) ale kto cos takiego posiada??? Zgłaszac sie:(((

A Tobie dziękuje Damian za pomoc...OŚWIADCZAM ŻE jest to fachura jakich mało:) dzieki jego instrukcjom sam naprawiłem samochod z którym miało problemy 2 elektroników:)