Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam pytanie odnosnie błotnika do e46 coupe po liftingu. Musze go wymienic, z powodu przerysowania. I tu pytanie: czy jest roznica miedzy błotnikiem do sedana i coupe? bo do sedana mozna kupic juz za 220zł a do coupe 650.. czy rzeczywiscie jest taka roznica, czy ktos chce mnie naciagnac..

a jeszcze pytanie o przedni zderzak, bo tez mam do wymiany (M-Pakiet), rozumiem ze to jest inny niz do M3. no i widzialem rozne rodzaje: z wyjmowana listwa z przodu i bez listwy, ja mam bez(tylko takie zagłębienie dookoła na ok. 0.5cm). z prostokatnym otworem na hak i okraglym, jaka jest roznica?

i jeszcze jedno pytanie: kupiłem drzwi, ale nie wiem czy po lifcie czy przed, bo jeszcze ich nie dostalem.. na zdjeciu wygladaly tak jak moje.. jest roznica przed i po lifcie?

Pozdrawiam! Marcin

Opublikowano

1.Niestety te błotniki się różnią i nikt cię nie chce naciągnąć . Wszystko do coupe jest droższe a tym bardziej do coupe do lifcie .

2.Zderzak od M3 a m-pakiet coupe też się różnią , imo załóż lepiej m-pakiet . Co do tych drugich zderzaków różnica jest taka że zderzaki m-pakiet z listwą są tylko i wyłącznie do sedan/kombi , w coupe są zderzaki bez listwy z delikatnym nacięciem .

3.Akurat same drzwi są identyczne więc na pewno będą pasować .

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif