Skocz do zawartości

kierownica sport

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem nowy na tym forum. Problem jaki mam jest chyba dość nietypowy i nie znalazłem podobnego wątku dlatego zadam pytanie.

Otóż to dziś zauważyłem, że logo BMW na mojej kierownicy stało sie wklęsłe z lewej strony :( Nastąpilo to po incydencie na drodze po którym to mocno nacisnąlem a raczej uderzyłem kilkakrotnie w klakson. Nie rzuca sie to strasznie w oczy ale jest to widoczne i nie daje mi spokoju. Wydaje mi sie, że wystarczy wypchnąc to z drugiej strony jednak w tym tkwi problem. Jest to kierownica sport i z tego co wiem znaczek ten jest częścią modułu poduszki powietrznej?? Czy ktoś z Was spotkał sie z podobnym przypadkiem? Czy jest to rozbirealne? Na razie nic chcę rozbierać bo może nie ma to sensu i mogę tylko wiecej szkody narobić. Pozdrawiam

Opublikowano

tez mam kolego ten problem.. duzo nie pomoge ale powiem CI tylko ze jak wyjmiesz poduszke z kierownicy to nic Ci to nie da... :(

jedyny sposob jaki ja widze to zakupic taki jakis emblemat na allegro, ale to z jakoscia to nie wiadomo jak wyjdzie...

mam taka jedna poduszke na smietnik w domu to sprobuje to jakos otworzyc i dam Ci znac czy idzie to jakos zrobic... ale to jutro wieczorem

Opublikowano
  • Autor
Tak tez myslalem. A odnosnie tych emblematow to podobno te oryginalne sa miekkie (i przez to sie wginaja) ze wzgledow bezpieczenstwa w razie jak poduszka odpali to krzywdy nie zrobi. A jesli uda Ci sie to stara poduche to otworzyc to daj znac co znalazles. Dzieki