Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Posiadam e39 530 d z 2001 r wersja Shadow Line. Mam zmieniarkę ale bez koszyka na cd. Czy ktoś wie jakie dokładnie modele są montowane w bmw? A może ktos ma na zbyciu taki koszyk....
kgb rulezzz
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

co do zmieniarek to zapewnie jest ich kilka modeli. Wiem, ze jedna z nich wystepuje zarowno w e39 jak i w niektorych e38. Roznia sie tym, ze inne dziurki na obudowie sa uzywane do montazu.

Koszyk do zmieniarki kupowalem w ASO i byl to koszt kilkudziesieciu PLN + ze 4 PLN za dwie czy trzy duze platkikowe nakretki, ktorymi ow kosz sie przykreca

pozdrawiam

t.

Opublikowano
co do zmieniarek to zapewnie jest ich kilka modeli. Wiem, ze jedna z nich wystepuje zarowno w e39 jak i w niektorych e38. Roznia sie tym, ze inne dziurki na obudowie sa uzywane do montazu.

Koszyk do zmieniarki kupowalem w ASO i byl to koszt kilkudziesieciu PLN + ze 4 PLN za dwie czy trzy duze platkikowe nakretki, ktorymi ow kosz sie przykreca

Nie ma modelu występującego w E38 i w E39. Zmieniarka z E38 nie zmieści się do E39, odwrotnie można dać, ale będzie ona za mała i trzeba uważać na roczniki itd ...

Chyba mówisz o czymś innym, mając na uwadze "koszyk" ? - nie zgadza się cena i nic się przy magazynku nie przykręca.

Hm, w ASO chcą 155 zł z to trochę dużo, tak myślę.

Dokładnie - taka cena jest ...

Możesz próbować magazynek dopasować ze zmieniarki Alpine, ale z "odpowiednich" roczników, lecz te magazynki jest dość trudno dostać ...

Mam w tej chwili taki magazynek, ale mam dostać zmieniarkę bez magazynka, więc będę pewnie potrzebował. Jeżeli okaże się, że nie będzie mi potrzebna, to sie z Tobą skontaktuje.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)