Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam e 36 98 rok w kombiku i od pewnego czasu znikło światło w środku (jak otwarte drzwi ma się rozumieć :D ) Swieci się tylko podświetlanie w nogach.Co jest??? bezpieczniki ok, żarówki ok .Pomocy :!: :!: :!:
Opublikowano
Witam. Mozliwe ze masz zwarcie na instalacji. Ja mialem przetarte kable od centralnego w klapie od bagaznika to powodowalo zwarcie i nie bylo podswietlenia przy otwarciu drzwi tylko po recznym zapaleniu. Zaizolowalem i jest dobrze :) pozdrawiam.
Opublikowano
Kolego u mnie na przykład najpierw było tak że idąca wiązka pod nogami kierowcy,konkretnie czerwony kabelek z białym paskiem :ugnił: po zlutowaniu działało.Jednak sytuacja się powtórzyła i ten sam kabelek zgnił pod tunelem idącym pod fotelem kierowcy :/ i teraz działa. Także kolego szukania długa droga:/ Ja mam sedana,a u ciebie nie wiem jak instalka będzie szła.
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"