Skocz do zawartości

[E64] Nawigacja - wersja USA a EU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płynie statkiem do mnie e64 z Navi Proffesional...

czy wystarczy że włoże płytę mapy europy, czy muszę zmieniać cały czytnik lub cos przeprogramować?

Pozdr!

Opublikowano

Cześć,

z tego co wiem to navigacja powinna działać, jeśli byłyby problemy to jest już kilka firm, które zmieniają soft na europejski. Ale oczywiście wszystko wyjdzie w praniu.

Pozdrawiam

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

ODPOWIEDŹ - DZIAŁA :) trzeba tylko najnowszą mape wsadzić i sie wszystko aktualizuje... ;)

PS.

szkoda że na tym forum nie ma nikogo od szóstki i wszystko musze samemu odkrywać :( z pomocą zawsze łatwiej ;)

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
ODPOWIEDŹ - DZIAŁA :) trzeba tylko najnowszą mape wsadzić i sie wszystko aktualizuje... ;)

PS.

szkoda że na tym forum nie ma nikogo od szóstki i wszystko musze samemu odkrywać :( z pomocą zawsze łatwiej ;)

z ciekawostek mozna przeprogramowac radio aby odbieralo PARZYSTE czestotliwosci....

a takze zmienic softa MENU PL, LEKTOR, dzialjacy RDS, brak EKRAPNU "ACCPET" itp

filmik

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

baner.gif.01835ac6b13a026299cdbad66eaa101f.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Wszystko sobie zrobilem samemu ;) dzieki ;)

wszystko = dzialajaca navi, jakbys chcial przeprogramowac radio to zglos sie do mnie, pisz priv

PARTNER BMW AG

POLSKIE MENU BMW NAWIGACJA E60 E61 E70 E71 X5 X6 E90 F01 F07 F10 F25 F30 G01 G05 G11 G20 G30 KONWERSJA USA EUROPA

KODOWANIE, PROGRAMOWANIE, NAPRAWA NAWIGACJI CCC/CIC/NBT, AKTUALIZACJA, CARPLAY

telefon +48 504384405

baner.gif.01835ac6b13a026299cdbad66eaa101f.gif

http://www.menupolskie.pl/polskie-menu/bmw.html

Opublikowano
Wszystko sobie zrobilem samemu ;) dzieki ;)

ja wrzucilem plytke na Europe- wszystko gra i hula. dodatkowo przestawilem na litry i kilometry. Menu w jez polskim nie jest dla mnie bardzo wazne. poradziles sobie sam z przestawieniem radioa na parzyste, czy bylas u jakiegos fachowca?