Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam możliwość kupienia we Francji za 1000 Euro BMW 325 td z uszkodoznym silnikiem.Z tego co zdolałem sam przetłumaczyć z francuskiego to do naprawy jest pompa oleju, wał korbowy i coś tam niby jeszcze ale nie wiem co. Nie mam zielonego pojęcia co to za usterki i ile moglaby kosztować ich naprawa (jestem laikiem :) ).Może ktoś coś podpowie czy warto się tego podjąć.Dzięki i pozdrawiam
Opublikowano
i coś tam niby jeszcze ale nie wiem co. Nie mam zielonego pojęcia co to za usterki i ile moglaby kosztować ich naprawa

Heheh a my skąd mamy wiedziec co to za usterki a tym bardziej ile moze kosztować naprawa, jesli sam nie wiesz co mu jest?? Dziwne pytanie ;)

Opublikowano
Z tego co zdolałem sam przetłumaczyć z francuskiego to do naprawy jest pompa oleju, wał korbowy i coś tam niby jeszcze ale nie wiem co.

Z tego opisu można wnioskować, że z powodu usterki pompy oleju doszło do zatarcia silnika, a co najmniej łożysk wału korbowego.

Daruj sobie :duh:

- No, stał tutaj! Był! Patrzył na swoje paznokcie! Rozpłynął się! Nie ma go!

(Bogumił Kobiela we "Wszystko na sprzedaż". Rok później rozbił się na amen swoim białym BMW).

Opublikowano
Zobacz w jakiej cenie są takie silniki na allegro. Jak po doliczeniu ceny silnika opłaca Ci się to bierz. Oczywiście musisz także doliczyć cene przełożenia przez mechanika silnika .
  • 1 rok później...
Opublikowano
Według mnie to duże koszta będą wiec moze sobie daruj :(

Stepnikp KOLEJNY juz temat odkopany przez Ciebie (z 2 lat wstecz) i wypowiedz ktora nic nie wnosi do tematu - wyluzuj z tym nabijaniem postow - na innych forach za odgrzewanie starego kotleta leca ostrzezenia....

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.