Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szanowni koledzy - jestem świeżym posiadaczem 530D E60 "2004"

Nie posiadam na tą chwilę zapasu ani runflatów.

Martwi mnie to trochę bo każda moja podróż może się nieoczekiwanie wydłużyć :(

Miałem zamiar kupić zapychacz w sprayu ale, facet w warsztacie gdzie zakładałem zimówki powiedział, że użycie tego

" ..wynalazku każdorazowo niszczy oponę" (Jakieś działanie chemiczne itp) - czy to prawda ?

Na forum doczytałem się, że w serwisie dojazdówka kosztuje około 800 złotych.

Znalazłem taką ==> http://www.allegro.pl/item791012141_5x120_bmw_bmw_bmw_16_nowa_igla_warto.html na Allegro.

Proszę o opinię czy będzie pasować. Obecnie posiadam koła 225/50R17. Z góry dzięki za Waszą fachową pomoc.

Oj sorry - nie wsadziłem w dział e60 :duh: Proszę Adminów o przeniesienie :mad2:

Opublikowano
To nie jest moja aukcja :duh: to po pierwsze, a po drugie co ci z samej dojazdówki? W autach z seryjnie zamontowanymi runflatami nie ma lewarka i klucza, a bez tego nie wymienisz koło na dojazdowe. Powinieneś raczej mieć cały zestaw a aukcję podałem tylko jako przykład co się znajduje w zestawie.
Opublikowano
To nie jest moja aukcja :duh: to po pierwsze, a po drugie co ci z samej dojazdówki? W autach z seryjnie zamontowanymi runflatami nie ma lewarka i klucza, a bez tego nie wymienisz koło na dojazdowe. Powinieneś raczej mieć cały zestaw a aukcję podałem tylko jako przykład co się znajduje w zestawie.

Niekoniecznie - ja mam fabryczne runflaty (na obu kompletach) i lewarek z kluczem. Ktoś zapobiegliwy, kto konfigurowal to auto zaznaczył odpowiednią opcję.

Kal

Opublikowano

A czy ja napisałem że nie mam klucza i lewarka :?:

Wyraźnie pytałem o koło dojazdowe za 200 złotych :!:

A doradzono mi zestaw za 800 :duh:

Może za 10.000 dokupię przyczepkę "młody wulkanizator" :norty: i zrobię sobie naprawę w trasie :cool2:

Opublikowano
kurde ale na allegro chlop wywalil cene, z aso wyciagam ten zestaw za 700zl a poza aso za 400... ja cie sole, ale sobie wolaja :-)
Opublikowano

Kupiłem - nie pasuje. Okazało się ET36 a podobno ma być ET20 ale nikt mi tego wcześniej nie powiedział.

Ociera o zacisk.

Może ktoś wie jaki jest potrzebny dystans ?

Opublikowano
0,6 powinien dac rade, prawdopodobnie bedziesz musial kupic dwa ale sruby kup tylko na jedno kolo bo szkoda kasy, to juz zaden problem, podjedz i zmierzysz jaka szerokosc dystansu bedzie optymalna
Opublikowano
Kupiłem - nie pasuje. Okazało się ET36 a podobno ma być ET20 ale nikt mi tego wcześniej nie powiedział.

heh, kolega chciał Ci pomóc to zacząłeś cwaniakować, teraz radź sobie sam. Też wiedziałem że nie podejdzie.

Opublikowano

Aaaaa to tak się na tym forum pomaga :?:

4 dni nikt nic sensownego nie pisze :arrow: a potem "wiedziałem....."

A czy "kolega co mi chciał pomóc" napisał że nie podejdzie :?:

Koleżeństwo na wysokim poziomie :mad2: Bez komentarza :duh: