Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam problem bo posiadam komplet opon zimowych ale dwie szt.są nowe a dwie troszke wyjechane. i teraz kture mam zalozyc na os przednia a kture na tylnią, tak zebym zime bezpiecznie przejezdził..... prosze o dobra rade!! :lol:
Opublikowano
Lepsze na tył bezapelacyjnie :) Jeśli będziesz jeździł ostrożnie to przejeździsz bezwypadkowo, ja np ostatnią zimę przejeździłem na letnich (a nie było jednego dnia żebym nie jeździł i to sporo) w, na tą zimę właśnie będę kupował bo nie chce mi się szukać chętnych co dzień aby mnie z parkingu wypychali :mrgreen:
Opublikowano
Co ty jaja sobie robisz ? Nie stać cię na opony ? Kolejny amator który zamierza oszczędzać na własnym bezpieczeństwie i nie wiadomo jeszcze na czyim bo może i sam nie jeździsz . Pytasz się jak bezpiecznie przejeździć zimę to na pewno nie takimi kombinacjami , na napędzie będziesz miał opony dobre a na hamulcach co ? Opony to podstawa a jak wolisz na swoim życiu pooszczędzać to miłego :duh:
http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif