Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej Felix, najlepszy to jest hydrauliczny hamulec ręczny ;P

A najlepsza linka to będzie ta oryginalna i być może jakiś custom od mechanika-magika. Jutro zapytam Puszkina, czy miał jakąś wydumaną linkę w swoim złomku...

Pozdrawiam

Przeczytaj moje artykuły:

Test 530d F10, przekrojowy o E30 i E36

http://img40.imageshack.us/img40/1371/renoma.jpg

http://images.spritmonitor.de/310241.png

Opublikowano
We pzmocie nei moge mieć hygrauliki . A to że orginał to wiem jaki jest i nie za bardzo zdaje egzamin natomiast myslałem ze coś jest co daje rade np jakies feroddo czy ewentualnie ats ?????
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ale po co ci taka linka?? Jak używasz ręcznego do tego do czego został przewidziany to spokojnie posłuży Tobie "linex", "persea". Linki ate są zreguły ze dwa razy droższe. Ale nawet te tanie przy normalnym uzytkowaniu wytrzyma. A jak chcesz mieć mocną linkę do podcinana samochodu to jak kolega matiss wspomniał albo hydrauliczny hamulec lub jakiś coustom bo do podcinania np.do driftu to nie dziw się, że te zwykłe linki nie wytrzymają, nawet jak dasz za nią 200 pln
Opublikowano

Widzisz mi linka jest potrzeba czasem do podcięcia auta by wykonać precyzyjny nawrót .Jak nie mam dobrego ręcznego to skutki są jak na tym filmie ( pod koniec filmiku.)

Wg mojej homologacji nie moge wstawić hydrauliki bo nie przejde BK przed rajdem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no i z 5 sekund w plecy. NIestety kolego tobie zostaje jakiś coustom u jakkiegoś magika. Wiem, że w mojej okolicy (tzn będzinie) jest taki mały prywatny zakład który dorabia linki i podejrzewam ze jak byś chciał jakąś grubszą lub mocniejszą to powinien sobie bez problemu poradzić. A poderzjewam ze takiego szarpania za linke nie wytrzyma żadne dostępny na rynku zamiennik.