Skocz do zawartości

Jak to jest z tymi lusterkami.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

W moim E36 Copue nie ma chyba podgrzewanych lusterek, natomiast w sedanie miałem lusterka podgrzewane niezależnie od pogody, czy w kazdym E36 są podgrzewane lusterka? Czy może w Copue zmieniono konstrukcję i lusterka zaczną grzać w niższej temperaturze? Autko jest z 97r.

Opublikowano

czy w kazdym E36 są podgrzewane lusterka?

Nie każde E36 ma podgrzewane lusterka

U mnie również coupe lusterka nie grzały wcale

Opublikowano
Dziś odchyliłem wkład i widać że są podłączone dwa przewody do wkładu , czyli są na 100% ogrzewane ale nie grzeją, może trzeba poczekać na niższe temperatury?. Ostatnio rano miałem zaparowane lusterka i była temp. 5 stopni ale niestety wkłady się nie rozgrzały, po paru minutach jazdy musiałem się zatrzymać i je przetrzeć. Czy jest jakiś osobny bezpiecznik do wkładów, czy one są zasilane z tego samego zasilania co silniczki w lusterkach ? Może poprostu przewody mocno zaśniedziały ? Proszę o pomoc.
Opublikowano
Weź jakiś miernik, sprawdź wszystkie bezpieczniki w aucie (to chwila przecież) i zbadaj czy idzie w ogóle napięcie na stykach, może maty popalone.