Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Czy w 318is e36 były standardowo wkładane elementy wyposażenia M technik takie jak kierownica czy podsufitka? W e30 tak było a nie jestem pewien czy w e36 też. Jeżeli tak to proszę wymienić jakie elementy m technika były w standardzie.

Pozdrawiam

Opublikowano

Standardowo nie, pakale jako wyposażenie dodatkowe. Była to opcja dostępna do każdej e36. Te elementy to:

-szpera, utwardzone zawieszenie, wnętrze( czarna podsufitka, fotele, czasem kierownica obszyta trójkolorową nicią), układ hamulcow( w zależności od wersji- u mnie jest większy) i pakiet stylistyczny-listwy, zderzaki, progi.

Opublikowano
dokladnie tak - moge potwierdzic bo moje 3/4 dostalo od fabryki oprocz zderzakow i progow z ///M wlasnie podsufitke i fotele (wliczajac w to zaglowki na tyl). kierownica tez jest inna niz w e36'kach ktore juz widzialem
Opublikowano

Witam

Chozi mi o to czy był jakiś standart to znaczy że na przykład w każdym egzemplażu musi być kierownica m tech czy czarna podsufitka itp. czy na przykład może być ti is i nie miec nic bo tak wyjechał z fabryki.

pozdro

Opublikowano

trudno stwierdzic tak na prawde, bo wiekszosc ludzi ma gadzety z ///m dokupione - auta wychodzily z fabryki jako zwykle e36, bez jakiegokolwiek bajeru

swoja droga wydaje mis sie, ze calosc zalezala wylacznie od klienta, tak samo jak np sprawa popielniczki (ja u siebie nie mam takiego gadzetu, mimo, ze zapalarka jest :P)