Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam jestem świeżak jesli chodzi o BMW. Mam oferte kupna Bmw serii 5 jako to opisał sprzedający a model 550 v12 5.0 1990 r individual czy cos takiego mi mówił przez telefon. Wiec zdecydowałem sie poszukać po necie czy jest taki model jak wyglada itp. niestety nic nie znalazłem mówie hmm sprawde w Autodata ale tam tez nie ma wiec już szukałem na forach i nie wyczytałem by ktos wspominał o takim modelu. Prosił bym was o pomoc czy to jest prawda czy poprostu ten człowiek chce mnie oszukac:)
Opublikowano
Znaczy znajomy jest z tamtego miasta co własnie jest samochód a ja mieszkam w GDA i dzwonił ze jest taki i ze warto to sie go pytam o dane i mi on uparcie mówi ze jego znajomy mówi ze to jest 550 v 12 itp dlatego juz niechce mi sie w to wierzyc bo mam w Autodata i tam jak byk pisze ze silniki v12 był w Serii 7 i 8 matowane. tak ze potrzebowałem sie upewnić dziekuje za odpowiedz:P
Opublikowano

może nie ma 550 v12 w serii ale swapa zawsze można zrobić

nie ma też e30 340 a jednak spotykamy tego typu auta (e30 z silnikiem v8 M62B44 )

:twisted: