Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raczej chwalił nikt się nie będzie , aby nie ułatwiać złodziejom :mrgreen: Najlepsze i sprawdzone to własne odcięcie bądź urządzenie odcinające zapłon ale naprawdę dobrze podłączone i konkretnie zrobione (czyt schowane) żeby jak już szybko nie odpalił . Konkretny złodziej na kradzież przeznacza tylko kilkadziesiąt sekund . Jeśli ponosi porażkę , auto zostawia bo nie chce mu się bawić . A gdy mamy auto naprawdę w odludnym miejscu i trafi się amator to albo spróbuje powalczyć i tu trzeba konkret zamontować żeby lekko i szybko nie miał a jak co gorsza przyjdą jeszcze gorsi złodzieje to wciągną na lawetę i tyle będzie z auta . Poza tym poszukaj na forum . Jest tego trochę .

Pzdr

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano
ja mam bear locka - blokade skrzyni biegow,celowo zrezygnowalem z alarmu,bo i tak nikt nie zwraca uwagi.

Brawo Jasiu.

Alarm robi hałas, zresztą alarm zreguły jest połaczony z odcieciem zapłonu. Berlocka mozna kombinerkami , po cichu rozciac. Potem wystaczy laptop i DIS / INPA / GT1. Wtykasz w złacze diagnostyczne , troche zabawy z immo, i wyjazd.

Ja mam alarm, blokadę zapłonu z ukrytym przyciskiem, schowane złącze diagnostyczne.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

Brawo Jasiu.

Berlocka mozna kombinerkami , po cichu rozciac.

kombinerkami??

nie przesadzasz czasami??

On nie przesadza .

to napisz cos wiecej jak mozesz...

Opublikowano
ja mam bear locka - blokade skrzyni biegow,celowo zrezygnowalem z alarmu,bo i tak nikt nie zwraca uwagi.

Brawo Jasiu.

Alarm robi hałas, zresztą alarm zreguły jest połaczony z odcieciem zapłonu. Berlocka mozna kombinerkami , po cichu rozciac. Potem wystaczy laptop i DIS / INPA / GT1. Wtykasz w złacze diagnostyczne , troche zabawy z immo, i wyjazd.

Ja mam alarm, blokadę zapłonu z ukrytym przyciskiem, schowane złącze diagnostyczne.

ja się z sylwo zgodze , alarm może sobie wyć i tak to wszyscy mają gdzieś , dodatkow jeżeli jest mało inteligentny alarm i wyje ciagle i włacza się się ciagle to np pod blokiem dodatkowo zostaniesz obrzucony kamieniami, powiem że wiele razy do szału mnie doprowadza debilny alarm co włącza się od byle czego i wyje całą noc , w skuteczność syreny jest mała

syrene założyłem bo w swoim czasie taki był wymóg ubezpieczalni aby były 2 osobne zabezpieczenia,

od wielu lat stosuje antynapadówke, tzn mam chipa przy sobie i nawet jak ktoś mnie wysadzi na światłach to daleko nie zajedzie , bo chip działa do około 10 m i bez niego jest odcinany zapłon,

była E36 1.8i , 1992r

jest E46 330 xd 204 PS